Klavir na iznajmljivanje

Iznajmljuje se, kao nov,  klavir marke Yamaha!

Instrument je intonativno naštomovan, a potom i isproban u najekstremnijim uslovima na opterećenju od 350 kilograma žive vage, od strane krajnje temperamentnih osoba, atipičnog senzibiliteta i hiperaktivnog ponašanja.

Klavir se izdaje „na sat“, „na dan“, a može rentiranje i na duži period.

Dozovljeno je penjanje u obući, sa i bez odeće, sviranje sa svih 20 prstiju, kao i ostalim delovima tela, pogodnim za udaranje po dirkama. Naša parola je: “Ne sputavaj umetničko nadahnuće i maštu osobama koje su nam ukazale poverenje.”

Oštećenje instrumenta, sa bilo koje strane, snosi korisnik, a takvu pisanu izjavu,  pre  prilaska i penjanja na klavir, potpisuju svojeručno svi korisnici. U istoj izjavi se reguliše da, za eventualne padove sa klavira, ne snosimo nikakve materijalne i zakonske posledice, ali imamo dežurnu zdravstvenu službu, koja je sve vreme iznajmljivanja spremna za hitne intervencije.

Plaćanje isključivo preko žiro-računa. Primamo kartice, ali ako neko, zbog diskrecije, insistira, odobravamo i gotovinsko plaćanje. (koverat sa novcem staviti u levi džep rukovodioca performansa)

U cenu je uračunato piće za osveženje i omamljenje, u neograničenim količinama. Služimo hladni meze po izboru, i po potrebi serviramo na mušterijama  i na “samurajski način”. Za neupućene u hedonizam, to je služenje jela na golom ženskom telu.

Nemaštoviti i manje maštoviti korisnici mogu unajmiti reditelja, korepetitora i koreografa. Naše osoblje poseduje diplome umetničkih fakulteta i višegodišnje iskustvo u višenamenskom korišćenju klavira.

Takođe imamo i oficijelne foto i TV snimatelje, ali korisnici mogu sa sobom da dovedu kompletno pomoćno osoblje, za koje je predviđeno odmaranje u stilskim naslonjačama iz vremena „Madam Baterflaj“.

Po potrebi, oko klavira mogu da se postave, kako klasične scenografije iz “Otela”, “Italijanke u Alžiru”, “Holanđanina lutalice”, tako i  specijalno dizajnirane: „A la Kaligula“, „Podrumi Vatikana“, “Ispovedaonica za časne sestre” , a posedujemo i domaće ambijentalne postavke u etno motivima: „Bula u jagodama“, „Prvi put na kamen studencu“, “U senci čačak-rodne”.

Kod nas može mnogo više,
Reakcije biće tiše!

Ne ograničavamo broj proizvedenih decibela tokom višenamenske upotrebe instrumenta, bilo da su instrumentalne, ili vokalne prirode.

Korisnici klavira mogu da dovedu do 30  osoba svoje publike, tapšača, navijača, plesača. Za razliku od koncerata domaće filharmonije i teatarsko-operskih kuća, ne dozvoljavamo ulazak publike koja ne ispunjava  dress code norme predviđene u Zapadnoj Evropi za koncerte klasične muzike. Važna napomena – prilikom IZLASKA publike,  ne zahtevamo dress code.

Takođe,  ispunjavamo i posebne želje, u vezi potpune diskrecije, ulaz na vrata iz dvorišta , parking zaklonjen od pogleda prolaznika i sl. Poseban popust se daje operskim pevačicama, starletama  i mladim preduzetnicima od  25 do 35 godina.

Spremni smo da ispunimo i najposebnije želje u vezi klavira, koje nikome do sada nisu pale na pamet. Vaše je da pitate, naše je da se trudimo i udovoljimo.

Sa ponosom naglašavamo kako smo mi prva privatna firma koja na teritoriji Srbije izdaje klavir u ovu svrhu, sa sloganom:

Kod nas može mnogo više,

Reakcije biće tiše!

Sve dodatne  informacije preko maila!

David Naum

PROČITAJTE TEKST

koji je proizveo

najviše pozitivnih reakcija

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.